Vurdering af dødsbo

Har du brug for en professionel vurdering af dødsbo? Få en uforpligtende gennemgang og vurdering af dødsboet, og lad os eventuelt komme med et tilbud på opkøb af dødsboet, hvis ikke du selv er interesseret i at stå med rydning og videreformidling af boets indhold.

Lad os hjælpe jer som pårørende igennem en svær tid

Tiden efter et dødsfald er ofte både praktisk og følelsesmæssigt hård for de efterladte, og det kan være en uoverskuelig proces at skulle forholde sig til boet efter den afdøde. En måde at komme godt videre på er at undersøge mulighederne for professionel hjælp til rydning og vurdering af dødsboet, så I som påførende kommer ét skridt videre i forhold til at få set på de ejendele, som dødsboet omfatter. 

Måske vil I gerne selv stå for dele af processen, eller måske vil I gerne have så lidt med dødsboet at gøre som overhovedet muligt. Vi planlægger forløbet i tæt samarbejde med de efterladte, så det hele kommer til at foregå med respekt for jeres individuelle ønsker. 

Få lavet en uforpligtende dødsbovurdering 

En vurdering af dødsbo kan ikke blot klares over en hurtig samtale over telefonen. Det er vigtigt, at vi kommer ud og ser dødsboet med egne øjne og ser de værdier, der er en del af dødsboet. Kun på den måde kan vi give et retvisende tilbud på eventuelt opkøb af dødsboets genstande. 

Ofte kan der gemme sig rigtig meget guld i blandt i form af bestemte møbler, malerier, porcelæn, nips og andet, som I måske ikke selv har fået øje på, kender værdien af eller har overskuddet til at forholde jer til. Rigtig mange ting kan videreformidles og skabe glæde andetsteds, og vælger I at lade os overtage hele eller dele af dødsboet efter vurdering, sørger vi selvfølgelig for, at så meget som muligt får et godt næste hjem. 

Vi laver tilbud på både hele dødsbo og enkeltgenstande 

Vi har mange års erfaring med vurdering af dødsbo, og vi har derfor også et skarpt øje for, at alt, hvad der potentielt kan sælges videre, naturligvis bliver omfattet af vurderingen, så I kan få den højest mulige pris for indboet. Selvom indboet måske ikke umiddelbart ser ud af så meget, vil der ofte være noget, der er salgbart og som dermed repræsenterer en værdi. Det giver derfor altid god mening at få lavet en vurdering af dødsbo for at få et så præcist bud på værdien som muligt. 

Vi følger løbende prisudviklingen inden for forskellige typer af varer, så vi kan give jer som pårørende den mest fair pris efter vurdering af dødsboet. Vi laver gerne både vurdering af hele dødsboet og vurdering af særlige enkeltgenstande, der anslås at have den højeste værdi i dødsboet. Det er vigtigt for os at være gennemsigtige i vores tilgang til vurdering af dødsbo, så I får den mest reelle oplevelse, når indboet vurderes. I har altid mulighed for at beholde enkeltgenstande selv og lade os give et tilbud på opkøb af resten af dødsboet – selv efter at vi har vurderet genstandene for jer. 

Vurdering af dødsbo for arvinger, advokater og forsikringsselskaber

Vi ser flere tilfælde, hvor det er relevant at få vurderet enkeltgenstande eller hele dødsbo i forbindelse med forsikringssager eller deling af bo. Også her er vi behjælpelige med at lave en besigtigelse og en skriftlig vurdering af dødsboet, så advokater, forsikringsselskaber eller arvinger har noget at arbejde videre med. 

Kontakt os i dag, og hør nærmere om mulighederne for at få lavet en uforpligtende vurdering af dødsboet.

Priseksempler ved rydning af bo og opkøb

Hus

96m2
4700 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 12.950 kr.
 • Rydning af bo - 8250 kr.
 • Alm. mængde inventar

Lejlighed - 3. sal

76m2
3500 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 9680 kr.
 • Rydning af bo - 6180 kr.
 • Alm. mængde inventar

Hus

151m2
12.250 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 21.000 kr.
 • Rydning af bo - 12.250 kr. kr.
 • Stor mængde inventar

Rækkehus

89m2
1375 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 8000 kr.
 • Rydning af bo - 6625 kr. kr.
 • Lille mængde inventar