Opkøb af dødsbo

Står du med et dødsbo, som du ønsker vurderet med henblik på salg af hele eller dele af boet? Hos Tomrum tilbyder vi vurdering og opkøb af dødsboer, og du kan læse nærmere om processen med vurdering og opkøb og bestille en tid til besigtigelse af boet her.

Vi vil gøre det så nemt som muligt

Tag billeder af boet

Hvis du sender billedet af boet, så kan vi hurtigere give dig et tilbud

Acceptering af tilbuddet

Vi sender dig et tilbud indenfor 24 timer. Der kan dog være behov for en fysisk vurdering ved nogle bo.

Vi rydder boet

Vi laver sammen en plan for hvordan og hvor hurtigt rydningen skal foregå.

Hurtigt videre for dig

Vi går efter at færdiggøre en rydning på en dag. Der kan ved større bo være nødvendigt med længere tid.

En aftale om opkøb starter altid med en besigtigelse

Det er ikke nok at tale om værdierne i et bo. Vi skal se dem med vores egne øjne for at kunne lave den mest retvisende vurdering, så vi kan tilbyde dig den mest fair pris ved opkøb. Derfor starter enhver proces med opkøb af dødsbo altid med en grundig besigtigelse. Her tager vi udgangspunkt i vores mange års erfaring med opkøb og den aktuelle markedsværdi for genstandene i boet og laver en vurdering på enten hele boet eller på udvalgte genstande efter dit ønske. 

Du har altid mulighed for at vælge at beholde enkeltgenstande selv og lade os om at opkøbe resten – også efter at vi har lavet vurderingen til dig. Måske har noget større enten personlig eller økonomisk værdi, end du troede, og du derfor gerne selv vil stå for videreformidlingen af det. Det er selvfølgelig helt fint med os, og vi glæder os blot over at kunne hjælpe dig af med de dele af dødsboet, der tynger, og som du derfor gerne vil lade os købe af dig. 

Opkøb af inventar fra dødsbo

Der er ofte mange følelser forbundet med rydning af dødsbo, og det kan være en hård proces for afdødes efterladte at komme igennem. Nogle vil gerne være så involverede i processen som overhovedet muligt, imens andre allerhelst vil skubbe opgaven fra sig og overlade den til andre. Hos Tomrum kan vi stå for både rydning af dødsboet samt vurdering og eventuelt opkøb af dødsboets genstande, hvis du ønsker det. 

Selvom indboet måske ikke syner af så meget, er der ofte noget at finde af værdi, og det kan være en stor hjælp for de pårørende, at der kommer nogen udefra og ser på indboet med friske øjne. Vi behandler genstandene med stor respekt, men har ingen personlige følelser involveret, og det er sommetider lige det, der skal til for at få taget hul på håndtering af dødsboet for de efterladte. 

Opkøb af flere forskellige typer af bo

Hos Tomrum kan vi hjælpe med både opkøb af dødsbo, opkøb af flyttebo og opkøb af konkursbo. Uanset hvilken type af bo, du ønsker at overdrage til os, planlægger vi altid processen i tæt samarbejde med dig og med udgangspunkt i dine individuelle behov. Det er sjældent en helt enkel beslutning at lade andre opkøbe ens indbo eller indbo fra en, man har kært. Når beslutningen er taget, er det dog ofte en stor lettelse, at der er valg, processer og ikke mindst genstande, som du ikke længere behøver at forholde dig til. 

Kontakt os for vurdering og opkøb af dødsbo

At vinke farvel til hele eller dele af et dødsbo kan være sorgfuldt for mange, men det kan også give fornyet energi og plads til at fokusere på andre dele af den ofte livsændrende situation, du befinder dig i. Om ikke andet kan det forhåbentlig være en trøst, at vi gør vores bedste for, at indboet fra den afdøde kommer til glæde og gavn i andres tilværelse i stedet. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, og vi går til processen med stor ydmyghed og professionalisme. 

Har du spørgsmål til processen ved opkøb af dødsbo, eller vil du bare gerne bestille en tid til besigtigelse med det samme? Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig godt videre.

Få et estimat

Priseksempler ved rydning af bo og opkøb

Hus

96m2
4700 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 12.950 kr.
 • Rydning af bo - 8250 kr.
 • Alm. mængde inventar

Lejlighed - 3. sal

76m2
3500 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 9680 kr.
 • Rydning af bo - 6180 kr.
 • Alm. mængde inventar

Hus

151m2
12.250 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 21.000 kr.
 • Rydning af bo - 12.250 kr. kr.
 • Stor mængde inventar

Rækkehus

89m2
1375 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 8000 kr.
 • Rydning af bo - 6625 kr. kr.
 • Lille mængde inventar

Vi dækker hele Danmark

Tomrum strækker sig over hele Danmark for at bringe vores tjenester tættere på dig. Uanset om du er i Odense eller i København, er vi her for at hjælpe med rydning af dødsbo, værdiansættelse af genstande og opkøb af møbler. Vores dedikerede team er klar til at møde dig, uanset hvor du er, og give dig den support, du har brug for. Lad os tage os af de praktiske detaljer, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

Vi opkøber og afhenter i hele landet

Sidder du i København, Aarhus eller Aalborg og vil gerne have solgt noget af dit indbo, men vil helst slippe for auktionshusene eller usikkerheden, som der kan være ved salg mellem private? Så er du landet det rigtige sted, da Tomrum dækker hele landet. 

Men hvis du bor i nærheden, så er du selvfølgelig også velkommen til at besøge os på Nyborgvej 427, 5220 Odense SØ.

Slip for salæret og sælg til os

Står du og skal sælge din PH-lampe, fordi du trænger til noget nyt i dit hjem? Slip for besværet ved auktionshusene og deres store salærer, slip for usikkerheden ved at sælge til privatpersoner. Hos Tomrum kan du med et roligt sind sælge dine objekter og få en god og fair pris. Læs mere nedenunder og se hvordan vi kan hjælpe dig.