Sælg dine design- og antikvitetsgenstande

Let og gnidningsfrit med Tomrum - Din pålidelige partner

Sælg til os

Upload billeder el. video af genstanden, så kan vi hurtigere komme tilbage med et estimat.
Slip fil her eller
Accepted file types: jpg, png, pdf, jpeg, heic, Max. file size: 256 MB, Max. files: 20.
  By
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Få en god pris i dag

  Har du unikke møbler eller antikvitetsgenstande, som du overvejer at sælge? Hos Tomrum giver vi dig mulighed for at slippe for besværet med auktionshuse og usikkerheden ved at sælge til private købere. Vores mål er at tilbyde dig en sikker, pålidelig og gnidningsfri måde at sælge dine værdifulde genstande på.

  Hvordan fungerer det?

  Hos Tomrum ønsker vi at gøre processen så let som muligt for dig.

   

  Start med udfylde vores formular, hvor du uploader billeder el. video af den genstand, som du ønsker at sælge og udfylde informationer.

   

  Herefter vil vi komme tilbage med et estimat på hvad vi vil købe den for af dig. Nu har du så mulighed for at besøge vores lokaler på Nyborgvej 427, 5220 Odense SØ, hvor vi gerne vil byde dig velkommen og vurdere dine genstande og give dig den endelige pris.

   

  Alternativt kan du arrangere en aftale med os, og vi kommer ud til dig, så du kan få en vurdering i dit eget hjem – her skal formularen benyttes på forhånd, medmindre der er tale om en større mængde genstande.

   

  Sælg til os

  Upload billeder el. video af genstanden, så kan vi hurtigere komme tilbage med et estimat.
  Slip fil her eller
  Accepted file types: jpg, png, pdf, jpeg, heic, Max. file size: 256 MB, Max. files: 20.
   By
   Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

   Vi opkøber og afhenter i hele landet

   Sidder du i København, Aarhus eller Aalborg og vil gerne have solgt noget af dit indbo, men vil helst slippe for auktionshusene eller usikkerheden, som der kan være ved salg mellem private? Så er du landet det rigtige sted, da Tomrum dækker hele landet. 

   Men hvis du bor i nærheden, så er du selvfølgelig også velkommen til at besøge os på Nyborgvej 427, 5220 Odense SØ.

   Vores interesse dækker mere end du tror

   Tomrum er ikke blot interesseret i designmøbler med kendte navne. Vi værdsætter unikke genstande, der bærer deres egen historie og charme, uanset om der er en kendt designer bag dem eller ej. Vores passion for værdifulde genstande betyder, at vi vil undersøge og vurdere en bred vifte af objekter, der har potentiale til at berige vores sortiment.

   Fair priser og ingen gebyrer

   Vores mission er at tilbyde dig en retfærdig og god pris for dine genstande, uden at du behøver bekymre dig om skjulte gebyrer eller salærer. Vi forstår, at det er vigtigt for dig at få en rimelig værdi for det, du sælger, og derfor sørger vi for, at vores tilbud er gennemsigtige og ærlige.

   Sikkerhed og professionalisme

   Vi forstår vigtigheden af en sikker og professionel oplevelse, når du sælger dine værdifulde genstande. Vores erfarne team er dedikeret til at sikre, at du føler dig tryg under hele processen. Vi stræber efter at skabe en positiv oplevelse, hvor du kan sælge dine genstande med tillid og ro i sindet.

    

   Tomrum er din pålidelige partner, når det kommer til at sælge enkelte møbler, lamper og andre værdifulde genstande. Kontakt os i dag for at diskutere dine genstande, få en vurdering og start din rejse mod en problemfri og fair salgsoplevelse.