Opkøb af flyttebo

Er du selv eller en af dine nærmeste flyttet fra en bolig, men uden at tage alt indbo med derfra? Ønsker du ikke selv at tage inventaret med videre, tilbyder vi opkøb af flyttebo og giver dig en så god pris på dine efterladte ejendele som muligt. Læs nærmere her, og kontakt os for besigtigelse af flytteboet, så du snart kan komme godt videre i din nye tilværelse. 

Vi vil gøre det så nemt som muligt

Tag billeder af boet

Hvis du sender billedet af boet, så kan vi hurtigere give dig et tilbud

Acceptering af tilbuddet

Vi sender dig et tilbud indenfor 24 timer. Der kan dog være behov for en fysisk vurdering ved nogle bo.

Vi rydder boet

Vi laver sammen en plan for hvordan og hvor hurtigt rydningen skal foregå.

Hurtigt videre for dig

Vi går efter at færdiggøre en rydning på en dag. Der kan ved større bo være nødvendigt med længere tid.

Lad os overtage det resterende inventar i dit flyttebo

Det er stort set altid en hård og krævende proces at flytte, og ofte står man tilbage med meget inventar og mange genstande, der måske ikke har den store værdi for en selv, og som man egentlig ikke ønsker at tage med videre til det næste hjem. I stedet for at smide tingene ud eller give dem væk, kan du byde os indenfor og lade os om at vurdere det resterende indbo med henblik på eventuelt opkøb af flytteboet. Vi har mange års erfaring med opkøb og er opdateret på de aktuelle markedspriser inden for flere kategorier, så vi kan lave den bedst mulige pris til dig. 

Professionelt opkøb af flytterester

Ønsket om at lade os opkøbe dit flyttebo kan have flere årsager. Vi hører gerne din historie, men blander os ikke unødigt i dine personlige forhold, og vi går altid til opgaven med stor respekt for dig og dit indbo. Vi laver vurdering af flyttebo for såvel ældre borgere, der er flyttet fra egen bolig til plejehjem, som for par i skilsmisse, der måske ikke kan samarbejde om at få tømt en tidligere fælles bolig, før boligen skal sælges eller udlejes på ny. Uanset din unikke situation kan vi tilbyde at lave en vurdering med henblik på opkøb af flytteboet.  

Kontakt os i dag for opkøb af flyttebo

Det er sjældent en nem beslutning at lade andre overtage resterne af dit flyttebo. Selvom de efterladte ejendele måske ikke betyder det store for dig, har de alligevel været en del af dit liv i de år, du har haft boligen som dit hjem, og det kan godt bringe følelser frem at vinke farvel til det liv og de ting, der var. Omvendt kan det også være en lettelse for mange at give slip på de genstande, der ikke skal med videre, så fokus i stedet kan flyttes til det liv, der venter på den anden side af flytningen. Lad os om at vurdere og give et tilbud på opkøb af dit flyttebo, og kom godt videre fra din tidligere bolig.

Få et estimat

Priseksempler ved rydning af bo og opkøb

Hus

96m2
4700 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 12.950 kr.
 • Rydning af bo - 8250 kr.
 • Alm. mængde inventar

Lejlighed - 3. sal

76m2
3500 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 9680 kr.
 • Rydning af bo - 6180 kr.
 • Alm. mængde inventar

Hus

151m2
12.250 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 21.000 kr.
 • Rydning af bo - 12.250 kr. kr.
 • Stor mængde inventar

Rækkehus

89m2
1375 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 8000 kr.
 • Rydning af bo - 6625 kr. kr.
 • Lille mængde inventar

Vi dækker hele Danmark

Tomrum strækker sig over hele Danmark for at bringe vores tjenester tættere på dig. Uanset om du er i Odense eller i København, er vi her for at hjælpe med rydning af dødsbo, værdiansættelse af genstande og opkøb af møbler. Vores dedikerede team er klar til at møde dig, uanset hvor du er, og give dig den support, du har brug for. Lad os tage os af de praktiske detaljer, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

Vi opkøber og afhenter i hele landet

Sidder du i København, Aarhus eller Aalborg og vil gerne have solgt noget af dit indbo, men vil helst slippe for auktionshusene eller usikkerheden, som der kan være ved salg mellem private? Så er du landet det rigtige sted, da Tomrum dækker hele landet. 

Men hvis du bor i nærheden, så er du selvfølgelig også velkommen til at besøge os på Nyborgvej 427, 5220 Odense SØ.

Slip for salæret og sælg til os

Står du og skal sælge din PH-lampe, fordi du trænger til noget nyt i dit hjem? Slip for besværet ved auktionshusene og deres store salærer, slip for usikkerheden ved at sælge til privatpersoner. Hos Tomrum kan du med et roligt sind sælge dine objekter og få en god og fair pris. Læs mere nedenunder og se hvordan vi kan hjælpe dig.