Rydning af konkursbo

Er virksomheden under konkursbehandling, og har I behov for assistance i forbindelse med rydning af konkursboet? Læs mere om, hvad vi kan tilbyde her, og lad os lave en gratis besigtigelse og udarbejde et tilbud på rydning af konkursbo målrettet jeres behov.

Vi vil gøre det så nemt som muligt

Tag billeder af boet

Hvis du sender billedet af boet, så kan vi hurtigere give dig et tilbud

Acceptering af tilbuddet

Vi sender dig et tilbud indenfor 24 timer. Der kan dog være behov for en fysisk vurdering ved nogle bo.

Vi rydder boet

Vi laver sammen en plan for hvordan og hvor hurtigt rydningen skal foregå.

Hurtigt videre for dig

Vi går efter at færdiggøre en rydning på en dag. Der kan ved større bo være nødvendigt med længere tid.

Lad os hjælpe jer med rydning efter konkurs

Hos Tomrum har vi mange års erfaring med at bistå i konkurssager, hvor konkursboet skal ryddes. Vi ved derfor også, at der kan være mange følelser forbundet med sådan en konkurs, og at der ofte ligger en lang og hård proces forud for, at I kan komme godt videre på den anden side af konkursen. Vi vil gerne gøre vores for at lette byrden af jeres skuldre og gøre processen med rydning af konkursbo mere overskuelig.

Få et tilbud på rydning af konkursbo

Før rydning af konkursbo laver vi altid en gratis besigtigelse af boet. Det gør vi, fordi ikke to konkursboer er ens, og der kan være mange individuelle behov at tage hensyn til, når konkursboet skal ryddes. Besigtigelsen giver derfor det bedste udgangspunkt for at sikre jer en fordelagtig pris på rydning af konkursbo, der tilgodeser de ønsker, I måtte have. Vi har typisk mulighed for at rykke ud med kort varsel og rydder altid konkursboet så hurtigt som muligt med respekt for de aktiver, der er indeholdt i boet. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe jer godt videre.

Få et estimat

Priseksempler ved rydning af bo og opkøb

Hus

96m2
4700 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 12.950 kr.
 • Rydning af bo - 8250 kr.
 • Alm. mængde inventar

Lejlighed - 3. sal

76m2
3500 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 9680 kr.
 • Rydning af bo - 6180 kr.
 • Alm. mængde inventar

Hus

151m2
12.250 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 21.000 kr.
 • Rydning af bo - 12.250 kr. kr.
 • Stor mængde inventar

Rækkehus

89m2
1375 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 8000 kr.
 • Rydning af bo - 6625 kr. kr.
 • Lille mængde inventar

Vi dækker hele Danmark

Tomrum strækker sig over hele Danmark for at bringe vores tjenester tættere på dig. Uanset om du er i Odense eller i København, er vi her for at hjælpe med rydning af dødsbo, værdiansættelse af genstande og opkøb af møbler. Vores dedikerede team er klar til at møde dig, uanset hvor du er, og give dig den support, du har brug for. Lad os tage os af de praktiske detaljer, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

Vi opkøber og afhenter i hele landet

Sidder du i København, Aarhus eller Aalborg og vil gerne have solgt noget af dit indbo, men vil helst slippe for auktionshusene eller usikkerheden, som der kan være ved salg mellem private? Så er du landet det rigtige sted, da Tomrum dækker hele landet. 

Men hvis du bor i nærheden, så er du selvfølgelig også velkommen til at besøge os på Nyborgvej 427, 5220 Odense SØ.

Slip for salæret og sælg til os

Står du og skal sælge din PH-lampe, fordi du trænger til noget nyt i dit hjem? Slip for besværet ved auktionshusene og deres store salærer, slip for usikkerheden ved at sælge til privatpersoner. Hos Tomrum kan du med et roligt sind sælge dine objekter og få en god og fair pris. Læs mere nedenunder og se hvordan vi kan hjælpe dig.