Rydning af dødsbo

Rydning af dødsbo er ofte en både praktisk og følelsesmæssig hård opgave. Hos Tomrum ønsker vi at skabe en så smidig og bekymringsfri proces for dig som overhovedet muligt, og vi tilbyder derfor at stå for både planlægning, koordinering og tømning af dødsboet – selvfølgelig med udgangspunkt i dine ønsker og anvisninger. Bliv klogere på rydning af dødsbo her, og kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi vil gøre det så nemt som muligt

Tag billeder af boet

Hvis du sender billedet af boet, så kan vi hurtigere give dig et tilbud

Acceptering af tilbuddet

Vi sender dig et tilbud indenfor 24 timer. Der kan dog være behov for en fysisk vurdering ved nogle bo.

Vi rydder boet

Vi laver sammen en plan for hvordan og hvor hurtigt rydningen skal foregå.

Hurtigt videre for dig

Vi går efter at færdiggøre en rydning på en dag. Der kan ved større bo være nødvendigt med længere tid.

Gratis besigtigelse før tømning af dødsbo

Tomrum er her for at lette byrden i forbindelse med borydning. Vi tager os især af mange opgaver med rydning af dødsbo, der kan være en uoverskuelig proces for de efterladte. Vi går til opgaven med effektivitet og professionalisme og lægger altid ud med en gratis besigtigelse af ejendommen. Herefter giver vi dig en pris på rydning af dødsboet, som du kan vælge at gå videre med. Vi tilpasser os altid dine specifikke behov og kan stå for både totalrydning eller en delvis rydning af bestemte områder i dødsboet.

Pris for rydning af dødsbo – hvad koster det?

Prisen på rydning af dødsbo afhænger helt af opgavens omfang, og vi opererer derfor ikke med standardpriser. Vi laver en grundig besigtigelse og tager en snak med dig om dine behov. Derefter laver vi et så fordelagtigt tilbud som muligt baseret på dine konkrete ønsker. 

For os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Takket være mange års erfaring med forskellige typer af dødsboer ved vi præcis, hvordan vi skal gribe rydning af dødsbo an, så det bliver så effektivt og gnidningsfrit som muligt for de involverede parter – uanset projektets størrelse. Hos Tomrum er du derfor i gode hænder og kan trygt overlade opgaven til vores kompetente medarbejdere.

Hvornår må et dødsbo ryddes?

Ofte vil de efterladte til en afdød gerne have overstået tømning af dødsboet så hurtigt som muligt efter dødsfaldet – men det er vigtigt at vente. I Danmark må man nemlig hverken dele, sælge, tømme eller rydde et dødsbo, før dødsboet er behandlet i skifteretten og der er udstedt en såkaldt skifteretsattest. 

Når skifteretsattesten er udstedt, kan boet ryddes. Så snart I er klar, kan der laves en aftale med os om besigtigelse, hvorefter der lægges en plan og fastsættes en dag for hel eller delvis tømning af dødsboet. 

Læs mere om regler i forhold til dødsbo her.

Få et estimat

Priseksempler ved rydning af bo og opkøb

Hus

96m2
4700 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 12.950 kr.
 • Rydning af bo - 8250 kr.
 • Alm. mængde inventar

Lejlighed - 3. sal

76m2
3500 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 9680 kr.
 • Rydning af bo - 6180 kr.
 • Alm. mængde inventar

Hus

151m2
12.250 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 21.000 kr.
 • Rydning af bo - 12.250 kr. kr.
 • Stor mængde inventar

Rækkehus

89m2
1375 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 8000 kr.
 • Rydning af bo - 6625 kr. kr.
 • Lille mængde inventar

Om værdigenstande i dødsboet

Typisk er der nogle ejendele med affektionsværdi i dødsboet, som du gerne selv vil have med dig. Dem fjerner du selv forud for rydning af dødsboet eller laver en aftale med os om at lægge til side. 

Udover selve tømningen af dødsboet kan vi også bistå med eventuel vurdering og videresalg af værdigenstande, som du ikke ønsker at overtage fra dødsboet, eksempelvis møbler, smykker, kunst eller samleobjekter. Finder vi noget af værdi, laver vi et tilbud til dig, og pengene kan herefter bruges på at dække omkostninger ved rydning af boet – eller du kan ende med at tjene penge på at lade os tømme dødsboet, hvis der er genstande af meget høj værdi.

Lad os hjælpe dig i en svær tid

For mange er rydning af dødsbo en opgave, der gerne må overstås så hurtigt som muligt. Nogle foretrækker at gennemgå hele boet selv, mens andre helst vil slippe uden om processen. Det er her, vi kommer ind i billedet. Med stor respekt for ejendelene klarer vi rydning af dødsbo, så du kan lægge din energi andetsteds. Vi dækker hele Danmark og kan rykke ud til dig med kort varsel. 

Lad Tomrum være din samarbejdspartner i en svær tid, hvor de praktiske opgaver omkring et dødsfald ofte hober sig op. Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig godt videre.

Vi dækker hele Danmark

Tomrum strækker sig over hele Danmark for at bringe vores tjenester tættere på dig. Uanset om du er i Odense eller i København, er vi her for at hjælpe med rydning af dødsbo, værdiansættelse af genstande og opkøb af møbler. Vores dedikerede team er klar til at møde dig, uanset hvor du er, og give dig den support, du har brug for. Lad os tage os af de praktiske detaljer, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

Vi opkøber og afhenter i hele landet

Sidder du i København, Aarhus eller Aalborg og vil gerne have solgt noget af dit indbo, men vil helst slippe for auktionshusene eller usikkerheden, som der kan være ved salg mellem private? Så er du landet det rigtige sted, da Tomrum dækker hele landet. 

Men hvis du bor i nærheden, så er du selvfølgelig også velkommen til at besøge os på Nyborgvej 427, 5220 Odense SØ.

Slip for salæret og sælg til os

Står du og skal sælge din PH-lampe, fordi du trænger til noget nyt i dit hjem? Slip for besværet ved auktionshusene og deres store salærer, slip for usikkerheden ved at sælge til privatpersoner. Hos Tomrum kan du med et roligt sind sælge dine objekter og få en god og fair pris. Læs mere nedenunder og se hvordan vi kan hjælpe dig.