Opkøb af konkursbo

I konkurssager kan vi tilbyde opkøb af både hele konkursbo og enkelte immaterielle og materielle aktiver. Find mere information om opkøb af konkursbo her, og lad os hjælpe dig godt videre.

Vi vil gøre det så nemt som muligt

Tag billeder af boet

Hvis du sender billedet af boet, så kan vi hurtigere give dig et tilbud

Acceptering af tilbuddet

Vi sender dig et tilbud indenfor 24 timer. Der kan dog være behov for en fysisk vurdering ved nogle bo.

Vi rydder boet

Vi laver sammen en plan for hvordan og hvor hurtigt rydningen skal foregå.

Hurtigt videre for dig

Vi går efter at færdiggøre en rydning på en dag. Der kan ved større bo være nødvendigt med længere tid.

Vurdering og opkøb af konkursbo

En konkurs er ofte en lang og svær proces med mange involverede parter, og her kan det være rart at få hjælp i form af vurdering og opkøb af konkursbo, så du som kurator har én ting mindre at tænke på i processen. 

Hos Tomrum har vi mange års erfaring med opkøb af konkursbo, og vi ved derfor præcis, hvordan vi skal gribe opgaven an for at lette arbejdsbyrden for dig. Vi giver en fair vurdering med udgangspunkt i hele konkursboet eller udvalgte aktiver. Vælger du at lade os opkøbe konkursboet, står du herefter forhåbentlig med et godt overskud, der kan fordeles mellem boets ansatte, kreditorer med flere, der er berettiget til en andel af overskuddet. 

Vi sikrer dig en tryg og nem overdragelse af konkursboet

Konkurssager kan være meget komplekse, og derfor gør vi vores til, at salg af hele eller enkelte dele af konkursboet skal foregå så gnidningsfrit som overhovedet muligt. Vi starter altid med en grundig besigtigelse af konkursboet og giver derefter vores vurdering af konkursboets værdi og dermed den pris, som du kan få ved at lade os opkøbe boet. Der er ofte noget af værdi at finde, og vi er selvfølgelig opdaterede på de aktuelle markedspriser, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige pris for både immaterielle og materielle aktiver i konkursboet. 

Vi har mulighed for at rykke ud med kort varsel og går altid så effektivt til opgaven som muligt med respekt for de involverede parter og indholdet af konkursboet, så du kan have en behagelig oplevelse med at have os som samarbejdspartner.

Vi tilbyder opkøb af flere forskellige typer af bo

Hos Tomrum er et af vores specialer netop opkøb, og udover opkøb af konkursbo tilbyder vi også vurdering og opkøb af dødsbo og flyttebo. Uanset typen af bo, der ønskes vurderet, er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og vi går til alle opgaver med samme professionalisme og omhu. Du kan derfor trygt vælge os, når du eksempelvis står med et konkursbo, hvor virksomhedens aktiver skal sælges videre. Vi er til for dig, der ønsker en ukompliceret proces med et tilfredsstillende overskud efter overdragelse af konkursboet. Kontakt os gerne med det samme, og lad os få en god snak om dine muligheder. 

Få et estimat

Priseksempler ved rydning af bo og opkøb

Hus

96m2
4700 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 12.950 kr.
 • Rydning af bo - 8250 kr.
 • Alm. mængde inventar

Lejlighed - 3. sal

76m2
3500 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 9680 kr.
 • Rydning af bo - 6180 kr.
 • Alm. mængde inventar

Hus

151m2
12.250 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 21.000 kr.
 • Rydning af bo - 12.250 kr. kr.
 • Stor mængde inventar

Rækkehus

89m2
1375 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 8000 kr.
 • Rydning af bo - 6625 kr. kr.
 • Lille mængde inventar

Vi dækker hele Danmark

Tomrum strækker sig over hele Danmark for at bringe vores tjenester tættere på dig. Uanset om du er i Odense eller i København, er vi her for at hjælpe med rydning af dødsbo, værdiansættelse af genstande og opkøb af møbler. Vores dedikerede team er klar til at møde dig, uanset hvor du er, og give dig den support, du har brug for. Lad os tage os af de praktiske detaljer, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

Vi opkøber og afhenter i hele landet

Sidder du i København, Aarhus eller Aalborg og vil gerne have solgt noget af dit indbo, men vil helst slippe for auktionshusene eller usikkerheden, som der kan være ved salg mellem private? Så er du landet det rigtige sted, da Tomrum dækker hele landet. 

Men hvis du bor i nærheden, så er du selvfølgelig også velkommen til at besøge os på Nyborgvej 427, 5220 Odense SØ.

Slip for salæret og sælg til os

Står du og skal sælge din PH-lampe, fordi du trænger til noget nyt i dit hjem? Slip for besværet ved auktionshusene og deres store salærer, slip for usikkerheden ved at sælge til privatpersoner. Hos Tomrum kan du med et roligt sind sælge dine objekter og få en god og fair pris. Læs mere nedenunder og se hvordan vi kan hjælpe dig.