Bliv inspireret og få gode råd

Hvis du vil vide hvordan skifteretten fungerer, eller hvordan kan du værdisætte dine ting

Telefontider 9:00-21:00

Vores gode råd og inspiration

Velkommen til Tomrums blog, hvor vi udforsker spændende emner inden for møbler, design, antikviteter og meget mere! Her går vi bag kulisserne af dansk designhistorie, deler værdifulde tips til værdiansættelse af genstande og giver indsigt i vores passion for at opdage skjulte skatte.

Vidste du, at bag hvert dødsbo er der en kompleks verden af skifteretten og juridiske overvejelser? Vores blog bringer dig også tættere på det juridiske element, der omgiver dødsbo, og hvordan Tomrum kan hjælpe dig med at navigere gennem det.

Vores blog er din kilde til inspiration, viden og ekspertise. Uanset om du er en møbelentusiast, en antikvitetssamler eller bare nysgerrig efter at lære mere, vil vores indlæg hjælpe dig med at opdage nye perspektiver og dykke dybere ind i verden af design, historie og juridiske aspekter.

Lad os sammen udforske de skjulte historier bag hvert møbel, forstå hvad der giver genstande deres værdi, og få et indblik i, hvordan Tomrum skaber forbindelser mellem fortid, nutid og de nødvendige juridiske processer. Vi inviterer dig til at blive en del af vores fællesskab, hvor læring, opdagelse og juridisk klarhed er i centrum.

Gå ikke glip af vores seneste blogindlæg – følg med her og lad os sammen udforske skatte, historier og den juridiske ramme, der omgiver dem og dig!

Sorter efter kategori

Opdag værdien af dine møbler

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad dine møbler egentlig er værd, er du ikke alene. Mange af os sidder med unikke møbler, som vi har arvet, erhvervet eller

Forstå skifteretten: En guide til processen

Når et familiemedlem eller en nærtstående går bort, kan det føre til en række juridiske og praktiske spørgsmål. En af de vigtigste aspekter af efterlivets processer er skifteretten. Skifteretten spiller

En guide til at vurdere vinylplader: Skattejagt i lydens verden

Vinylplader er ikke bare musikmedier; de er kulturelle artefakter, der rummer historie, lyd og æstetik. Samlingen og vurderingen af vinylplader er en passion, der giver både musikelskere og samlere mulighed