Rydning af flyttebo

Er du eller en af dine nærmeste fraflyttet en bolig, men mangler der at blive flyttet inventar fra boligen, før den kan overtages af nye ejere eller lejere? Det er ikke altid, at overskuddet er til selv at stå for tømning af resten af boligen, når først de vigtige ejendele er rykket videre til et nyt hjem. Vi klarer gerne opgaven med rydning af flyttebo for dig og giver dig en god pris på eventuelle værdigenstande, vi finder undervejs i processen.

Vi vil gøre det så nemt som muligt

Tag billeder af boet

Hvis du sender billedet af boet, så kan vi hurtigere give dig et tilbud

Acceptering af tilbuddet

Vi sender dig et tilbud indenfor 24 timer. Der kan dog være behov for en fysisk vurdering ved nogle bo.

Vi rydder boet

Vi laver sammen en plan for hvordan og hvor hurtigt rydningen skal foregå.

Hurtigt videre for dig

Vi går efter at færdiggøre en rydning på en dag. Der kan ved større bo være nødvendigt med længere tid.

Professionel totalrydning af flyttebo

Vores serviceløsning med rydning af flyttebo – også ofte kaldet restbo – benyttes af mange forskellige typer af mennesker. Det kan være den ældre borger, der flytter fra egen bolig til plejehjem, og hvor der måske er genstande fra et helt liv, der skal tømmes ud fra det tidligere hjem uden nødvendigvis at skulle med videre. Det kan også være et par i skilsmisse, der hver især har taget det med sig, der giver mening for parterne, hvilket efterlader en række af ejendele, som ingen vil tage til sig – og som parret måske ikke kan nå til enighed om at få ryddet ud i, før den tidligere fælles bolig skal sælges eller udlejes på ny.

Uanset din eller jeres unikke situation går vi til rydning af flytteboet med stor respekt og professionalisme, og vi sørger for en effektiv tømning af hele boligen, så den tidligere beboer kan komme godt videre.

Om værdigenstande i flytteboet

Finder vi noget af særlig værdi før rydningen under tilbudsgivning, så giver vi dig en god pris på at overtage genstandene. Det kan eksempelvis være smykker, møbler, kunst og lignende. Prisen kan bruges til helt eller delvist at dække omkostninger til rydning af flytteboet, og du kan faktisk også ende med at tjene penge på at benytte vores service, hvis vi finder ejendele med større værdi end værdien af dine omkostninger.

Få en gratis besigtigelse og en skarp pris

Uanset typen af borydning starter vi altid med en gratis besigtigelse. Både størrelse på boligen, omfanget af inventar samt eventuelle individuelle ønsker fra dig som kunde spiller ind på prisen på rydning af flyttebo. Derfor giver vi dig først et tilbud på rydning af flytteboet, når vi har set boligen og har talt med dig om dine behov. Kontakt os i dag, så vi kan lave en aftale om besigtigelse snarest muligt.

Få et estimat

Priseksempler ved rydning af bo og opkøb

Hus

96m2
4700 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 12.950 kr.
 • Rydning af bo - 8250 kr.
 • Alm. mængde inventar

Lejlighed - 3. sal

76m2
3500 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 9680 kr.
 • Rydning af bo - 6180 kr.
 • Alm. mængde inventar

Hus

151m2
12.250 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 21.000 kr.
 • Rydning af bo - 12.250 kr. kr.
 • Stor mængde inventar

Rækkehus

89m2
1375 kr udbetalt
 • Opkøb af inventar - 8000 kr.
 • Rydning af bo - 6625 kr. kr.
 • Lille mængde inventar

Vi dækker hele Danmark

Tomrum strækker sig over hele Danmark for at bringe vores tjenester tættere på dig. Uanset om du er i Odense eller i København, er vi her for at hjælpe med rydning af dødsbo, værdiansættelse af genstande og opkøb af møbler. Vores dedikerede team er klar til at møde dig, uanset hvor du er, og give dig den support, du har brug for. Lad os tage os af de praktiske detaljer, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

Vi opkøber og afhenter i hele landet

Sidder du i København, Aarhus eller Aalborg og vil gerne have solgt noget af dit indbo, men vil helst slippe for auktionshusene eller usikkerheden, som der kan være ved salg mellem private? Så er du landet det rigtige sted, da Tomrum dækker hele landet. 

Men hvis du bor i nærheden, så er du selvfølgelig også velkommen til at besøge os på Nyborgvej 427, 5220 Odense SØ.

Slip for salæret og sælg til os

Står du og skal sælge din PH-lampe, fordi du trænger til noget nyt i dit hjem? Slip for besværet ved auktionshusene og deres store salærer, slip for usikkerheden ved at sælge til privatpersoner. Hos Tomrum kan du med et roligt sind sælge dine objekter og få en god og fair pris. Læs mere nedenunder og se hvordan vi kan hjælpe dig.